Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží paštika s houbami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Náročný

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 116 kJ /
1 462 kcal
Bílkoviny105,66 g
Tuky108,99 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,98 g
Sacharidy10,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a játra nahrubo umeleme nebo nakrájíme na kousky. Houby nakrájíme na plátky. Krok 2: Na směsi másla a rozpečených kostiček špeku opékáme houby, dokud nepustí vodu. Zchladlé houby přidáme k masu s játry, okořeníme a přidáme žloutky. Dobře promícháme. Krok 3: Pekáček nebo jednoporcové ramekinové misky vyložíme plátky slaniny, naplníme směsí, zbylou slaninou zakryjeme a pečeme při 180°C asi 40 minut. Krok 4: Zchladlé vyklopíme, nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem a brusinkami.

Zveřejněno 7. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží paštika s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoQW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží paštika s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoQW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
houbové recepty, drubezi pastika s brusinkami, drůbeží paštika se žampiony, drůbeží paštika shoubami, drubezi paštika recept, paštika z drůbežích jater s žampiony, drubeží pastika recepty, pastika jatrovohribova, drůbeží paštika s anglickou slaninou, houby recepty, drubezi jatrova pastika, drůbeží krémy, drubezi jatrova pastika s brusinkami, drůbeží játra recepty, recepty drůběží paštika, jednoduchá drůbeží paštika, paštika z drůbežích jater se žampiony

Suroviny:
prsa kuřecí, játra kuřecí, slanina, houby lesní, slanina anglická, sůl, koření, máslo, žloutek

Přidat fotografie receptu