Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 950 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,25 g |
Tuky | 91,65 g |
Vláknina | 30,41 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 192,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoXW
Moje poznámka
Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoXW
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 8 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 45 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 45 minutami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 2 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 3 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 5 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 5 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso zapečené s bramborem,
zapečené brambory s mletým masem,
mleté maso s bramborem,
zapečené mleté maso s brambory,
recepty,
recepty z brambor,
mletá masa,
brambory a mlete maso,
mleté maso a brambory,
zapečené mleté maso,
recept z mletého,
mleté maso zapečené s brambory,
zapečený brambory s mletým masem,
mleté maso recept,
mleté maso a brambory,
recepty mleté maso,
zapečene mleté maso s bramborem,
recepty na mleté maso
Suroviny:
maso mleté,
brambory,
vejce,
protlak rajčatový,
sůl,
kmín mletý,
petržel,
česnek,
olej
Komentáře (4)
Bylo to tím velice jemné, při servírování to mělo tendenci se trhat, nešlo dát ve větším celku, jak je na fotce autorky receptu. Ale jinak chuťově dobré, k tomu rajčatový salát.