Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 533 kJ / 4 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 227,38 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 491,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Najprv som pripravila čokoládu, ktorú som nakrájala na malé kocky. Vajcia som rozdelila a k bielkom som pridala štipku soli a vyšľahala tuhý sneh. Žĺtky som s cukrom, vanilkou vyšľahala, pridala som k nim múku zmiešanú s práškom do pečiva, rum a gaštanové pyré. Napokon som primiešala žľahka bielkový sneh a kocky čokolády.
Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala a zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 12 min, upečený som nechala chladiť na mriežke. Krok 2: Pripravila som krém. Šľahačku s cukrom a smetafixom som vymiešla na tvrdú hmotu, primiešala som rozmrvené gaštanové pyré, kakao a rum. Krém som dala stuhnúť do chladničky. Krok 3: Na vychladnutý korpus som natrela horúci jahodový lekvár. Na lekvár som natrela vychladený krém a koláč som opäť dala stuhnúť.
Pripravila som vymiešaním šľahačku s cukrom a smetafixom. Vychladnutý koláč som natrela šľahačkou a tretinu som odložila na zdobenie. Vychladený koláč som nakrájala na rezy horúcim nožom. Zostatok šľahačky som naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila vrch. Do strednej ružičky som vložila višňu.
Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala a zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 12 min, upečený som nechala chladiť na mriežke. Krok 2: Pripravila som krém. Šľahačku s cukrom a smetafixom som vymiešla na tvrdú hmotu, primiešala som rozmrvené gaštanové pyré, kakao a rum. Krém som dala stuhnúť do chladničky. Krok 3: Na vychladnutý korpus som natrela horúci jahodový lekvár. Na lekvár som natrela vychladený krém a koláč som opäť dala stuhnúť.
Pripravila som vymiešaním šľahačku s cukrom a smetafixom. Vychladnutý koláč som natrela šľahačkou a tretinu som odložila na zdobenie. Vychladený koláč som nakrájala na rezy horúcim nožom. Zostatok šľahačky som naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila vrch. Do strednej ružičky som vložila višňu.
Zveřejněno 24. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské kaštanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r464
Moje poznámka
Tyrolské kaštanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r464
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 37 minutami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 43 minutami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 13 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 2 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 2 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 3 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 8 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 9 hodinami
Tématické fráze:
gastanove rezy,
tyrolske kocky,
kastanove rezy,
gaštanové kocky,
gaštanové řezy s krémem,
kaštanový koláč
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sůl,
vejce,
pyré kaštanové,
rum,
mouka hladká,
čokoláda hořká,
prášek do pečiva,
šlehačka 33%,
cukr moučkový,
pyré kaštanové,
smeta-fix,
kakao,
rum,
šlehačka 33%,
cukr,
smeta-fix,
višně,
jahodová marmeláda
Komentáře (3)