Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 746 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 100,85 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 127,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Moje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty ze sušených rajčata,
recepty z sušených rajčat,
recept kuřecí maso sušené rajčata,
pečene maso na sušenych rajčatech,
recepty z rajčat,
za pečené žampiony recepty,
recepty ze susenych rajcat,
recepty na sušená rajčata,
zapečené brambory se žampiony,
pesto na brambory,
jídlo ze sušených rajčat,
pesto z pecenych rajcat recepty
Suroviny:
brambory,
žampióny,
pesto rajčatové,
smetana,
kmín mletý,
sůl,
olej,
rajče sušené,
česnek,
olej olivový,
ořechy,
bazalka čerstvá,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)