Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 746 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 100,85 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 127,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Moje poznámka
Pečené brambory ve smetanovém pestu ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zjwY
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 14 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 5 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 8 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 9 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 9 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 12 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 13 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 14 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty ze sušených rajčata,
recepty z sušených rajčat,
recept kuřecí maso sušené rajčata,
pečene maso na sušenych rajčatech,
recepty z rajčat,
za pečené žampiony recepty,
recepty ze susenych rajcat,
recepty na sušená rajčata,
zapečené brambory se žampiony,
pesto na brambory,
jídlo ze sušených rajčat,
pesto z pecenych rajcat recepty
Suroviny:
brambory,
žampióny,
pesto rajčatové,
smetana,
kmín mletý,
sůl,
olej,
rajče sušené,
česnek,
olej olivový,
ořechy,
bazalka čerstvá,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)