Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 923 kJ / 2 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,48 g |
Tuky | 111,17 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 2,74 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 168,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1Ow
Moje poznámka
Kuřecí játra v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1Ow
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 7 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra ve slaninové košilce,
kuřecí játra,
kuřecí játra po anglicku,
kuřecí játra s majoránkou,
kuřecí játra recepty,
játra ve slaninové košilce,
recept kuřecí játra,
kureci jatra recept,
recept na kuřecí játra,
kuřecí játra v anglické košilce,
kuřecí játra na slanině,
recepty kuřecí játra,
vareni kureci jatra,
drůbeží játra v košilce,
pecene játra v kosilce,
recepty na kuřecí játra,
nadivka v kureci kosilce,
játra s kořením pikant,
kuřecí jatra pikant,
pikantjátra
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)