Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
Postup přípravy
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. Krok 2: Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Moje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát s broskví,
kuřecí salát s broskvemi,
kureci salat v broskví,
kuřecí salát s broskví a s celerem,
kuřecí salát s prsa a broskví,
kuřecí salát recept,
kuřecí salát,
salát s broskví a kuřetem,
broskvový salát s kuřetem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot broskvový,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
petrželka,
tatarská omáčka,
těstoviny
Komentáře (3)
Proč ne, že
Je ale rozdíl, když se vcelku vařené (dušené, pečené) maso posléze pokrájí; přece nevaříme políffku, že
No a když se v závěru zastříkne lihovinou (slivovici neééé!!!) či likérem (persico, apricot), tak pak je to salátek eňo ňuňo