Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
Postup přípravy
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. Krok 2: Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Moje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 1 hodinou
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
Bea před 45 minutami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 1 hodinou
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 1 hodinou
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 14 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 14 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 15 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 17 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát s broskví,
kuřecí salát s broskvemi,
kureci salat v broskví,
kuřecí salát s broskví a s celerem,
kuřecí salát s prsa a broskví,
kuřecí salát recept,
kuřecí salát,
salát s broskví a kuřetem,
broskvový salát s kuřetem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot broskvový,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
petrželka,
tatarská omáčka,
těstoviny
Komentáře (4)
Proč ne, že
Je ale rozdíl, když se vcelku vařené (dušené, pečené) maso posléze pokrájí; přece nevaříme políffku, že
No a když se v závěru zastříkne lihovinou (slivovici neééé!!!) či likérem (persico, apricot), tak pak je to salátek eňo ňuňo