Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,26 g |
| Tuky | 20,38 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálský tuňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YL7K
Moje poznámka
Provensálský tuňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YL7K
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 1 hodinou
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 5 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
artistichideaway před 6 minutami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 53 minutami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 1 hodinou
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 1 hodinou
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 3 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Margot kuličky
Junys před 15 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 15 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
čerstvý tuňák provensálský recept
Suroviny:
rajče cherry,
olej olivový extra virgin,
česnek,
tymián,
bazalka čerstvá,
olivy černé,
tuňák,
sůl,
pepř bílý,
pečivo
Komentáře (3)