Dobrý guláš bez míchání
Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A nejlépe chutná s chlebem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,84 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Moje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Weer8 před 28 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 1 hodinou
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 5 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 5 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 5 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
dobry recept na gulás,
kolik je jedna polévková lžíce mlete papriky,
pečeme guláš,
pečený guláš bez michani
Suroviny:
cibule,
paprika sušená sladká,
masox hovězí,
solamyl,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
voda,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (7)