Dobrý guláš bez míchání
Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A nejlépe chutná s chlebem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,84 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Moje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
dobry recept na gulás,
kolik je jedna polévková lžíce mlete papriky,
pečeme guláš,
pečený guláš bez michani
Suroviny:
cibule,
paprika sušená sladká,
masox hovězí,
solamyl,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
voda,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (8)