Suroviny
Porce: Dokud se nevymaže.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 103,49 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Postup přípravy
Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření. Podusíme. Krok 2: Vše přendáme do hlubší mísy a rozmixujeme se solí a dochucovadlem. Po zchladnutí zašleháme máslo. Pokud chceme přidat brusinky, mandle i zelený pepř, rozdělíme umixovanou směs na tři díly, jeden díl s třetinou brusinek a necelou lžící Porta, druhý díl s hrstí mandlí a necelou lžící Porta, třetí díl smíchat s 1/3 zeleného pepře s trochou nálevu.
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Moje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Tématické fráze:
nastavena kureci pastika,
drůbeží paštika mandlova,
játra od babičky,
paštika z drůbežích jater,
drůbeží pašika s portské,
jak restovat jatra na pastiku,
játra v sádle
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
máslo,
pepř čtyř barev,
tymián,
majoránka,
brusinky,
koření nové koření,
brusinky,
sůl,
máslo
Komentáře (1)