Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 479 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 2,94 g |
| Vláknina | 33,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané fazuľky a 5 min za stáleho miešania restujeme.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané 2 zemiaky a na rezance narezané papriky. Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a dusíme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Krok 3: Potom pridáme najemno nastrúhaný 1 zemiak a na kocky narezanú paradajku. Podusíme ešte 5 minút.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 25. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Moje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 23 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová kolečka
zonoro před 1 hodinou
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 3 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 5 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 5 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 5 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 6 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 8 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
paprika,
brambory,
rajče,
nať petrželová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (1)