Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 479 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 2,94 g |
| Vláknina | 33,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané fazuľky a 5 min za stáleho miešania restujeme.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané 2 zemiaky a na rezance narezané papriky. Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a dusíme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Krok 3: Potom pridáme najemno nastrúhaný 1 zemiak a na kocky narezanú paradajku. Podusíme ešte 5 minút.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 25. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Moje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Nejnovější recepty
Šunkoflekozelo
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 4 minutami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 2 hodinami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 2 hodinami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Darina před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 4 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
paprika,
brambory,
rajče,
nať petrželová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (1)