Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 479 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
Tuky | 2,94 g |
Vláknina | 33,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané fazuľky a 5 min za stáleho miešania restujeme.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané 2 zemiaky a na rezance narezané papriky. Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a dusíme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Krok 3: Potom pridáme najemno nastrúhaný 1 zemiak a na kocky narezanú paradajku. Podusíme ešte 5 minút.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 25. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Moje poznámka
Fazolkový guláš se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y3Z
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 6 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 8 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 8 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 9 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 10 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
paprika,
brambory,
rajče,
nať petrželová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.