Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 905 kJ / 1 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 277,01 g |
| Tuky | 69,01 g |
| Vláknina | 8,52 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 2,48 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 37,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a lehce naklepeme. Posypeme solí, pepřem a steakovým kořením.
Krok 2: Nakrájíme na kostičky cibuli, rajčata a červenou papriku.
Krok 3: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zeleninu a rajský protlak. Necháme cca 5 min povařit.
Krok 4: Vymažeme pekáč olejem a vyskládáme do něj kotlety vedle sebe. Na kotlety dáme zeleninovou směs a posypeme sýrem.
Krok 5: Nakonec zalijeme smetanou a necháme péct na 180°C cca 1,5 hodiny.
Podáváme s opečenými či šťouchanými bramborami.
Podáváme s opečenými či šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 17. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kotletky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9mK
Moje poznámka
Zapečené kotletky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9mK
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 38 minutami
Domácí chleba
Samjda před 53 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kotlety,
recept na zapečené kotlety
Suroviny:
kotleta,
cibule,
rajče,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
sýr eidam,
koření steakové,
smetana na vaření,
olej
Komentáře (3)