Postup přípravy
Krok 1: Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.
Krok 2: Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot, trochu tymiánu, nasekanou pažitku a med, mícháme nebo přeléváme šťávu na maso. Necháme povařit, můžeme lehce dolít vodu a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Hotové maso se šťávou podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 21. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Moje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 12 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 13 minutami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 48 minutami
Krupičná kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Vločková kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 3 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 4 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 5 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
maso telecí,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
kompot mandarinkový,
tymián,
pažitka,
med
Komentáře (6)