Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Tentokrát jsem kořenila jen solí, pepřem a sušeným česnekem. Dobrá kombinace. Krok 2: Krajíce chleba potřeme hořčicí, na to položíme plátky vařeného, ochuceného a opečeného masa. Kdo rád, pokape i kečupem, to já nedělám, ale milovníci kečupu si pochutnají. Masem obložené krajíce poklademe několika kolečky cibule, doplníme i plátky rajčat a proužky papriky. Podáváme k zeleninovým salátům. Krok 3: Recept se hodí i na jiné maso, než hovězí, třeba na krůtí, kuřecí i vepřové. (Už jsem dělala i ze zbylých kuřecích prsíček z grilovaného kuřete. To bylo také moc dobré.)
Zveřejněno 22. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Moje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
koření,
sůl,
mouka hladká,
chléb,
hořčice,
olej,
kečup sladký,
cibule,
paprika,
rajče,
okurka čerstvá
Komentáře (2)
Recept je vlastní, dělám ho už hrozně dlouho, 30-40 let, přesněji to už nevím, prošel i určitým vývojem do dnešní podoby.
A mohu se zeptat na zdroj receptu? Vlastní?