Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Tentokrát jsem kořenila jen solí, pepřem a sušeným česnekem. Dobrá kombinace. Krok 2: Krajíce chleba potřeme hořčicí, na to položíme plátky vařeného, ochuceného a opečeného masa. Kdo rád, pokape i kečupem, to já nedělám, ale milovníci kečupu si pochutnají. Masem obložené krajíce poklademe několika kolečky cibule, doplníme i plátky rajčat a proužky papriky. Podáváme k zeleninovým salátům. Krok 3: Recept se hodí i na jiné maso, než hovězí, třeba na krůtí, kuřecí i vepřové. (Už jsem dělala i ze zbylých kuřecích prsíček z grilovaného kuřete. To bylo také moc dobré.)
Zveřejněno 22. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Moje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 10 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 10 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 11 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 11 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 11 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 13 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 13 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 13 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 13 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 13 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 14 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 15 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
koření,
sůl,
mouka hladká,
chléb,
hořčice,
olej,
kečup sladký,
cibule,
paprika,
rajče,
okurka čerstvá
Komentáře (3)
Recept je vlastní, dělám ho už hrozně dlouho, 30-40 let, přesněji to už nevím, prošel i určitým vývojem do dnešní podoby.
A mohu se zeptat na zdroj receptu? Vlastní?