Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 171 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu (31% a více) si ušleháme s c vanilkovým cukrem. Tvaroh s cukrem utřeme a přidáme ušlehanou smetanu. Znovu dobře utřeme a dáme do mrazáku ztuhnout buď v plastové krabičce nebo v nanukových formičkách.
Krok 2: Cukru je třeba dát nejdříve méně a nakonec podle nakyslosti tvarohu případně podle chuti ještě trochu cukru přišlehat. Nanuk by měl být díky tvarohu jemně navinulý.
Krok 3: Z této dávky jsem měla 6 větších nanuků a ještě mi trochu zbylo. Měla jsem doma šlehačku 250 ml (33%) a dala jsem jí celou, byl by z toho ještě nejméně jeden nanuk.
Zveřejněno 9. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nanuk Míša
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gm0G
Moje poznámka
Nanuk Míša
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gm0G
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 15 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 3 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 4 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 4 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 5 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 6 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 7 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 8 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)