Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizovaná cibulka se švestkami

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 8. 2020 18:48

Suroviny pro 7

7

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie109 444 kJ / 26 159 kcal
Bílkoviny727,50 g
Tuky124,70 g
Vláknina3 114,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,15 g
Sůl0,00 g
Sacharidy4 854,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je originál francúzsky od kamarátky, ktorá varí vo francúzskych rodinách. Podáva sa k pečenému alebo grilovanému mäsu, syrom, k foie gras (kačacia alebo husacia pečeň).

Pridám ešte recept na broskyňové čatní, tiež ho podávajú k foie gras. Ak chcete radšej kompaktnejšiu hmotu, môžete krájať aj na menšie kúsky, ale takto je to originál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

27. 8. 2020 19:08

Líbí:yes: bude to podle mne moc dobré - k sýru zejména...
Ale jako míra ml u nakrájené cibule nebo švestek - podle toho jak moc odměrnou nádobu nacpu tak se bude množství hodně lišit.... Šálek jaký? 2 deci???
Tady hodně záleží na přesném poměru aby byla chuť jak má být....
Nešlo by to tuhé části v mg a tekuté v ml????
:-K
Těším se na to broskvové.....
Jinak - vítej na TOPkách:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: švestky, cibule červená, cukr třtinový, ocet vinný červený, zázvor, rozinky, olej olivový

TopRecepty.cz

Karamelizovaná cibulka se švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GQK