Chlupaté knedlíky (klouzáky)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 381 kJ / 1 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,18 g |
| Tuky | 10,71 g |
| Vláknina | 28,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 8,81 g |
| Sacharidy | 295,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory (bez slupky) nastrouháme najemno, vodu z nich z části slijeme a smícháme s vejcem, solí, moukou a strouhankou. Pořádně promícháme.
Krok 2: Lžící nabíráme těsto a v ruce ho trochu vytvarujeme. Poté ihned vkládáme do vroucí, mírně osolené vody a vaříme 8 - 10 minut.
Zveřejněno 14. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Xn
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Xn
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 10 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
Brumaire před 10 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 39 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 43 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 3 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
vejce,
mouka hrubá,
strouhanka
Komentáře (1)