Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 464 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,65 g |
Tuky | 40,49 g |
Vláknina | 29,71 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 167,95 g |
Postup přípravy
Potom v rúre zakryté pečieme na 180°C domäkka. Pred koncom pečenia odkryjeme a dopečieme. Krok 2: Marhule prelejeme vriacou vodou a scedíme. Nakrájame ich na maličké kocôčky a dáme do malého kastrólika. Pridáme k nim maslo, cukor a víno a 15 min zakryté dusíme. Zahustíme Solamylom rozmiešaným v troche vína. Nakoniec pridáme sekanú mätu. Krok 3: Upečené kuracie stehná podávame s omáčkou a prílohou podľa svojej chuti.
Zveřejněno 10. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s meruňkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLQw
Moje poznámka
Kuřecí stehna s meruňkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLQw
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 17 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Nela20 před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 1 hodinou
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 1 hodinou
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 3 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 5 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
jogurt,
solamyl,
římský kmín mletý,
česnek,
chilli,
šťáva limetková,
pepř,
sůl,
meruňky sušené,
máslo,
víno bílé suché,
solamyl,
sekaná
Komentáře (11)
Římský kmín?
Patrně záleží na chuti konzumenta
Když jsem před drahnými lety koupil první sáček (50g) kmínu od Rojíka, tak mi prodejce kladl na srdce, že abych to nepřehnal při vaření s množstvím koření...
Radu jsem si vzal k srdci a dnes, z plezíru, jsem si dal mezi zuby jedno semínko, jen tak na chuť...
No, chutná to furt stejně
A na tom prvním a posledním sáčku je datum 10.2.2009
Ale - při pečení nepodlijeme? asi podle potřeby ano.....
Už jsem nestihl editovat
Edit:
Možná ale, pokud jde o rcp z Levanty, tak možná proč ne, že
Opravdu?
Tedy 1PL??
No, to by mě zahubilo
Ááá nééébo posílilo a koronáč by se mi obloukem vyhnul...