Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 867 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,87 g |
| Tuky | 35,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 698 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 101,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňková zemlbába z vánočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZQ6
Moje poznámka
Meruňková zemlbába z vánočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZQ6
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 11 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 5 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 5 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 5 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 6 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 6 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 7 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 8 hodinami
Tématické fráze:
zemlbába,
zemlbába recept,
recept na zemlbabu,
meruńková zemlbába,
recept na zemlebábu,
vanočky,
zemlbába s tvarohem,
co se starší vánočkou,
zemlbába s jablky a tvarohem,
starší vánočka,
recept na zeml bábu,
zemlbába s meruňkami,
zeml bába,
zemlbabazvanocky,
výborná zemlbába,
zemlebába z vánočky,
co s vánočkou,
žemlovka z vánočky s meruňkami,
zemlebába,
recepty s vánočkou
Suroviny:
vánočka,
žloutek,
meruňky,
mléko,
tvaroh,
kůra citronová,
cukr,
cukr skořice,
tuk
Komentáře (5)