Masové koule v zelí na způsob segedínu
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo chtějí tradiční pokrm vyzkoušet s moderním nádechem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,90 g |
Tuky | 77,49 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,48 g |
Sacharidy | 97,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Moje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 46 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
brambory,
česnek,
cibule šalotka,
chléb toustový,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
cibule,
špek,
brambory,
smetana sladká,
vývar masový,
sádlo,
sůl,
cukr
Komentáře (3)