Masové koule v zelí na způsob segedínu
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo chtějí tradiční pokrm vyzkoušet s moderním nádechem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,90 g |
Tuky | 77,49 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,48 g |
Sacharidy | 97,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Moje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
brambory,
česnek,
cibule šalotka,
chléb toustový,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
cibule,
špek,
brambory,
smetana sladká,
vývar masový,
sádlo,
sůl,
cukr
Komentáře (3)