Vepřový guláš IV
Šťavnaté kousky vepřového masa, pomalu dušené v bohaté cibulové omáčce, voní paprikou a dalším kořením. Tento tradiční pokrm zahřeje a zasytí, ať už ho podáváte s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 395 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,94 g |
| Tuky | 21,90 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Moje poznámka
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 37 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
vepřový guláš z,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš z plecka,
vepřový guláš z bůčku,
guláš vepřový,
vaříme guláš,
guláš z vepřového bůčku,
vaříme vepřový guláš,
recept na vepřový guláš,
jak uvařit vepřový guláš,
vepřový guláš s ryzi,
recept guláš,
nej guláš,
vepřovy gulaš recepty,
recepty na guláš vepřový,
recept gulas veprovy,
recept vepřový guláš,
obyčejný vepřový guláš,
guláš z vepřového
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (3)
Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku
Leni,máš+4
Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso"