Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 458 kJ / 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,00 g |
| Tuky | 13,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
Postup přípravy
Opepříme a obalíme v hladké mouce. Krok 2: Játra zprudka orestujeme, potom posypeme grilovacím kořením. Solíme, až je dáme na talíř.
Během restování v kastrůlku osmahneme cibulku a vložíme na chvilku pokrájenou papriku a rajčata. Tuto směs podáváme na talíř k játrům. Jako příloha jsou vhodné brambory.
Zveřejněno 27. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná játra podle maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBRJ
Moje poznámka
Restovaná játra podle maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBRJ
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 minutou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 32 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
mouka hladká,
koření grilovací,
pepř,
cibulka,
paprika čerstvá bílá,
rajče
Komentáře (2)