Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,40 g |
| Tuky | 32,46 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 13,55 g |
Postup přípravy
V uzavíratelné misce smícháme sójové omáčky, mirin a zázvor a maso vložíme na 30 minut marinovat. Krok 2: Do woku nebo jiné hlubší rozehřáté pánve dáme olej, vložíme maso vyndané z marinády a rychle orestujeme. Do marinády přidáme 50 ml vody s rozmíchaným škrobem. Vlijeme do pánve a krátce mícháme. Krok 3: Podáváme s rýží a zelenou natí cibulky.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské zázvorové vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z2z2
Moje poznámka
Japonské zázvorové vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z2z2
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 10 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaová roláda V2
Ketynna před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
kocourer před 2 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 3 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 3 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
zázvor,
mirin,
olej,
škrob,
semínka sezamová
Komentáře (5)