Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,80 g |
| Tuky | 8,20 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 49,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVZQ
Moje poznámka
Polévka s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVZQ
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 21 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Tématické fráze:
bílá polévka se zelenými fazolkami,
polevka se zelenou fazolkou,
polívka se zelenými s fazolkami,
bílá polévka s fazolkami,
polevka ze zelenych fazulek,
recept na rajcinovy pretlak,
bílá polévka s fazolkama,
bílá polévka s fazolkami recept,
polévka s fazolkmi,
bílá polévka s s fazolkami,
gulasova polevka s fazolkami,
zeleninova polevka s zelenou fazulkou,
polevka s bilymi fazolkami,
polevka z bilymi fazolkami a mlékem,
polevka z zelene fazulky,
risotto s fazolkami,
jarni polevka s fazolkami,
polevka se zelenou fazulkou,
recepty
Suroviny:
brambory,
fazolky zelené,
salám suchý,
olej,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
vegeta,
sůl
Komentáře (1)