Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,65 g |
Tuky | 4,92 g |
Vláknina | 27,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Postup přípravy
Vložíme na rezance narezané mäso a krátko orestujeme.
Zasypeme paprikou a premiešame. Krok 2: Pridáme narezané fazuľky a nahrubo nastrúhané zemiaky. Osolíme a posypeme drvenou rascou.
Zalejeme vodou a varíme 15 minút. Krok 3: Vločky opražíme na suchej panvici a pridáme do polievky. Necháme prejsť varom a odstavíme. Krok 4: Polievku v tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 13. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LM54
Moje poznámka
Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LM54
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
olej,
vločky ovesné,
sůl
Komentáře (1)