Pikantní tuňáková pomazánka
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 490 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,27 g |
Tuky | 32,67 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 31,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme cibule, feferonku a vejce uvařené natvrdo.
Krok 2: Tvaroh smícháme s tuňákovou konzervou a konzervou tuňákového salátu.
Krok 3: Přidáme nakrájené cibule, feferonku a vejce. Jemně promícháme. Osolíme a opepříme. Promícháme a přidáme tak lžíci jogurtu. Zakapeme citronem a opět promícháme.
Krok 4: Podáváme s tmavým chlebem nebo na toastovém chlebu.
Zveřejněno 12. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7L
Moje poznámka
Pikantní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7L
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
jogurt bílý,
tuňák,
tuňákový salát,
cibule,
cibule červená,
feferonka,
vejce,
citron,
pepř,
sůl
Komentáře (1)