Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové máslo

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

8. 8. 2009 18:55

Suroviny

Porce: 250gr

Nutriční hodnoty

Energie8 052 kJ / 1 924 kcal
Bílkoviny3,25 g
Tuky205,02 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Rád bych Vám řekl, kde koření kupuji, je to super a můžete všichni odkudkoliv, je to zásilková služba, ale opravdu na úrovni, ale nevím, jestli se to tu smí. Jinak klidně pošlu na mailík.

To máslo, když dáte na grilované maso nebo rybu nebo na přírodní masa z pánve, tak je to lahůdka, ale když ho dáte na brambory a k tomu potom pošlu další recepty, třeba už se k nim dostanu, tak ty brambory ale klidně mohou být samotné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 2. 2012 20:17

Eliza:Dávám také přednost bylinkám čerstvým,jako vy ! Nékdy stačí jenom ta petrželka ,pažitka a čerstvý česnek/ne čínský/ na vyjimečnou pochoutku !

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2012 23:27

:yes::yes:

Martina

21. 5. 2010 22:08

Mám ráda bylinkové máslo, jen malá poznámečka k webu levnekoreni.cz - po rozkliknutí první stránky, mě zarazilo množství hrubek v textu- např. pastyňák, vinikající, čubřica . . . Nehledě na to, že u směsí koření nemají většinou uvedeno složení. . . Tak píši sama za sebe, že já bych si odtud rozhodně neobjednala. . . :-// Jak píše Majka, tak Koření od Antonína, kde si raději připlatím za kvalitu anebo své vlastoručně vypěstované bylinky. . . :yes: Přeji hezký večer ;-) PS: Zkuste taky medvědí česnek , ten je . . .

Eliza Eliza

24. 3. 2010 14:19

Já na Kotányi nedám dopustit, ale jejich směs na bylinkové máslo mi kupodivu nechutná... Podle mně je nejlepší do změklého másla zamíchat drobounce nasekané čerstvé bylinky (my máme nejraději petrželku, pažitku a bazalku - i trošku tymiánu), utřený stroužek česneku a sůl.

Jaaja Jaaja

24. 3. 2010 14:13

U nás několik let jednoznačně vede koření na bylinkové máslo od Kotányi. Do másla se podle návodu přidává i citronová šťáva a my někdy přidáváme trošku česneku. V mrazničce ho mám zabalené ve tvaru válečku pořád. Udělám ho z celé kostky másla, rozdělím na 2 válečky, jeden česnekový a zamrazím. Dáváme ho i na kolečka z rohlíků jen tak na chvilku pod gril. Kousek odkrojím, nechám chvilku povolit a pak namažu rohlíčky.

Majka

24. 3. 2010 10:10

Podívejte se na "Koření od Antonína, má i internetový prodej. Majkamroncak@centrum.cz

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 19:43

Tak to koření najdete na webu pod "levnekoreni" a mají hnědou stránku s vyobrazením koření.Nakupuji u nich všechno.
vybusna děkuji za zprávu,odpovídal jsem Ti,nevím jestli to došlo.:-))www.levnekoreni.cz

vybusna vybusna

8. 8. 2009 19:32

klukodvody...smie....kludne vloz sem odkaz na tie ich stranky....a prosim ta, riad sa tou vetickou, co je pod smajlikmi....odkaz sa automaticky stane rozklikavaci...

pipre pipre

8. 8. 2009 19:30

Pokud seženu u nás někde koření na bylinkové máslo, tak ho určitě zkusím. Na rybě nebo přírodním masu to určitě bude chuťově zajímavé.:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bylinkové máslo bylinkové máslo recept bilinkove maslo recept na bylinkové maslo jak udělat bylinkové máslo recept bylinkové máslo recept na domácí bylinkové máslo domácí bylinkové máslo výroba bylinkového másla bylinkový máslo bilinkove maslo recept recepty bylinkové máslo příprava bylinkového másla jak vyrobit bylinkové máslo bylinková másla bylinkové máslo z medvědího česneku recept na bilinkové maslo jak se dělá bylinkové máslo máslo česnekové máslo

Suroviny: máslo, koření, máslo bylinkové, pasta česneková,

TopRecepty.cz

Bylinkové máslo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jq5P