Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 039 kJ / 2 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,13 g |
| Tuky | 123,48 g |
| Vláknina | 37,80 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 621 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 150,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žĺtky premiešame metličkou s makom.
Krok 2: Pridáme tvaroh, nastrúhané jablká, med, vanilkový cukor a prášok do pečiva. Dobre premiešame.
Krok 3: Nakoniec vmiešame z bielkov vyšľahaný sneh.
Krok 4: Zmes dáme do vymastenej tortovej formy a pečieme na 180 °C.
Krok 5: Povrch koláča po upečení posypeme práškovým cukrom a porcie môžeme ozdobiť šľahačkou.
Jak zpracovat a uchovat mák. Podle těchto rad si zachová kvalitu
Zveřejněno 24. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makový koláč bez mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKDY
Moje poznámka
Makový koláč bez mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKDY
Nejnovější recepty
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 14 hodinami
Kotleta plněná špekem a okurkou
Přidáno před 14 hodinami
Tortillové trojhránky
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 39 minutami
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 1 hodinou
Povelikonoční polévka z vařených vajec
Fitulka před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
Sahula před 11 hodinami
Losos na smetanových bramborách
Sahula před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 12 hodinami
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kvitko před 12 hodinami
Celerový salát
Mandragora před 13 hodinami
Čočková polévka se smetanou
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
mák mletý,
tvaroh,
med,
jablko,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový
Komentáře (4)