"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní jsou lahodnou alternativou ke klasickým knedlíkům. Můžete je podávat jako přílohu ke svátečnímu obědu nebo samostatně, jako bezmasý pokrm. Pokud vám knedlíky zbydou, můžete je zamrazit.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,95 g |
| Tuky | 44,45 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 127,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opGK
Moje poznámka
"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opGK
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 42 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 23 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 52 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 55 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
hrstka,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
kopřivy,
popenec,
sedmikráska,
listy pampeliškové,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)