"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní jsou lahodnou alternativou ke klasickým knedlíkům. Můžete je podávat jako přílohu ke svátečnímu obědu nebo samostatně, jako bezmasý pokrm. Pokud vám knedlíky zbydou, můžete je zamrazit.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,95 g |
Tuky | 44,45 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 127,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opGK
Moje poznámka
"Velikonoční" rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opGK
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 57 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 59 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
hrstka,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
kopřivy,
popenec,
sedmikráska,
listy pampeliškové,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)