Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda z jahod a rebarbory

Domácí marmelády se těší stále větší oblibě. Pokud vás nebaví klasické kombinace, zkuste vylepšit jahodovou marmeládu rebarborou, která svou nakyslostí dokonale vyváží sladkou chuť cukru a jahod. Skvěle se hodí na palačinky či do jogurtu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 5 min

45 min (40 min příprava + 5 min tepelná úprava)

7. 6. 2022 09:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 024 kJ / 2 157 kcal
Bílkoviny9,25 g
Tuky0,75 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy514,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

7. 6. 2022 14:05

Dovolila jsem si přidat fotografii a pro inspiraci také svůj recept. Pokud by to vadilo, obojí smažu:https://www.varimesmarcelou.cz/zavarovani-konzervo...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: jahody, rebarbora, cukr želírovací, skořice celá

TopRecepty.cz

Marmeláda z jahod a rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPl8R