Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plnene zemle na spenatu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

o9o9judit

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 914 kJ /
457 kcal
Bílkoviny52,22 g
Tuky17,04 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy21,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z másla a mouky si uděláme jíšku, zředíme mlékem a povaříme. Do hustého bešamelu vložíme špenát, osolíme a podusíme. Krok 2: Žemle rozkrojíme napříč, vydlabeme střídku a naplníme paštikou do které jsme přidali nasekanou zbylou pečeni, vejce, kapii a kapary. Touto nádivkou plníme vydlabané žemle. Krok 3: Špenát dáme do zapékací misky, poklademe žemlemi a chvíli zapečeme v troubě. Může se do nádivky přidat i zelený hrášek. Krok 4: U těchto plněných žemlí se fantazii nekladou meze, já osobně si je dělám i místo knedlíků ke guláši, s jinou nádivkou.

Zveřejněno 10. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plnene zemle na spenatu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvXM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plnene zemle na spenatu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvXM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rajká omáčka, žemle, žemle s paštikou, žemle se špenátem, plněnè knedlíky gulášem, recepty rajká omáčka, plnene zemle, toast spenat, vejce na tvrdo, recept zemle, špenátu, recept na mraženy špenat, omáčka rajka knedlík, besamel kapary

Suroviny:
žemle, paštika, maso pečené, vejce, kapie, kapary, špenát mražený, máslo, cibule, sůl, mléko, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu