Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 760 kJ / 4 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,12 g |
Tuky | 228,93 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 600,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Moje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 1 hodinou
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 1 hodinou
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 1 hodinou
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
mramorový korpus dortománie,
mramorový blok recept,
dort stmívání,
dorty stmívání,
mramorové těsto na dort,
mramorový dortový korpus,
mramorovej dort,
mramorový blok,
mramorovy korpus,
recepty-mramorovy korpus na dort,
mramrovy dort,
stmívání dort,
dorty-stmivani,
stmívani dorty,
jak udělat mramorový dortový korpus,
maminčiny recepty mraky,
recepty - dort,
postup mramoroveho dortu,
mramorový dort tvarohový,
mramorový pařez
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
mandle sekané,
mléko,
žloutek,
kakao,
rum,
kypřící prášek
Komentáře (5)