Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 85,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 20,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Lyr
Moje poznámka
Zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Lyr
Nejnovější recepty
Bramborové placičky s mákem a třešňovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 3 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 4 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 8 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 10 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát k masu,
zelný salát recept,
zelný salát,
salát k pečenému masu,
zelný salát s kmínem,
zelný salát příloha,
zelnysalat,
zelný salt,
naložený zelný salát,
recept zelný salát,
recept na zelný salát,
zelni salat,
zelnný salat,
zelný salát naložený,
sladký zelný salát,
zelní salat s koprem,
recepty zelný salát,
zelný salát jako příloha,
zelný salát s anglickou,
slovensky zelny salát
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
ocet,
olej
Komentáře (4)