Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,03 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 26,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 169,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Moje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
Tématické fráze:
teplý bramborový salát,
bramborový salat,
mail mhias.com loc:cz,
mail mias.se loc:cz,
musi se zampiony loupat?,
teplý bramborový salát recept,
bramborový salát teplý,
musi se zampiony loupat,
loupat žampiony,
bramborovy salát recept,
bramborovy salat s zampiony,
teplý vidensky salat,
braborovi salat,
bramborový salát se žampiony,
lyonský bramborový salát,
loupaji se zampiony,
zampiony loupat,
srbsky bramborovy salat,
lyonský salát,
musi se loupat zampiony
Suroviny:
brambory,
cibule červená,
olej,
sůl,
pažitka,
tymián čerstvý,
ocet vinný bílý,
pepř
Komentáře (2)