Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,03 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 26,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 169,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Moje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
teplý bramborový salát,
bramborový salat,
mail mhias.com loc:cz,
mail mias.se loc:cz,
musi se zampiony loupat?,
teplý bramborový salát recept,
bramborový salát teplý,
musi se zampiony loupat,
loupat žampiony,
bramborovy salát recept,
bramborovy salat s zampiony,
teplý vidensky salat,
braborovi salat,
bramborový salát se žampiony,
lyonský bramborový salát,
loupaji se zampiony,
zampiony loupat,
srbsky bramborovy salat,
lyonský salát,
musi se loupat zampiony
Suroviny:
brambory,
cibule červená,
olej,
sůl,
pažitka,
tymián čerstvý,
ocet vinný bílý,
pepř
Komentáře (2)