Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 021 kJ / 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,24 g |
Tuky | 8,43 g |
Vláknina | 11,32 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí se zeleninkou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9n6
Moje poznámka
Hovězí se zeleninkou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9n6
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na zázvoru se zeleninou,
hovězí vývar se zazvorem,
když se nepovede roštěnky,
hovezi se zazvorem,
hovězi gulaš se zázvorem,
hovězí vývar a zázvorem,
hovězí se zeleninou a zázvorem,
hovézí maso-recepz,
recepz guláš,
recepty se zázvorem,
vepřové maso paprikama a rajčatama,
beleni zubu solamylem,
hovězí maso,
maso ze zazvorem,
"hovězí plecko",
maso na zázvoru,
maso na zazvoru recept
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
rajče,
paprika,
cuketa,
kopr,
zázvor,
vývar hovězí,
olej olivový,
sůl
Komentáře (7)