Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové zelňáky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 22 min Doba tepelné úpravy: 8 min

30 min (22 min příprava + 8 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 072 kJ /
495 kcal
Bílkoviny27,46 g
Tuky17,43 g
Vláknina17,99 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy48,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí nakrájíme na drobné tenké plátky, nebo můžeme nastrouhat nahrubo. Krok 2: V míse smícháme zelí s vajíčkem, kořením a kukuřičným škrobem. Vytvoříme těsto na zelňáky. Krok 3: Na rozpáleném oleji smažíme zelné placky z obou stran (asi jako když se dělá bramborák).

Zveřejněno 24. 1. 2023 19:03

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Zelňáky se samozřejmě dají zatřít hladkou moukou, ale tento recept je dělán bez lepku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové zelňáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gqg

Podobné recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové zelňáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gqg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji moc, jsou rychlé, snadné a hlavně jedlé :). Přeji dobrou chuť :-K

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

Suroviny:
zelí bílé, vejce, majoránka, česnek, sůl, pepř, kmín drcený, škrob kukuřičný, olej

Přidat fotografie receptu