Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí steak s liškami na víně

Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných lišek. Chuť hub doladí kmín, bílé víno a kousek másla na závěr.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

12. 9. 2023 10:54

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie24 548 kJ / 5 867 kcal
Bílkoviny9,20 g
Tuky632,52 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 9. 2023 11:50

veronika_straka (moderátorka): :-) díky za komentář a určitě to stojí za zkoušku, hlavně mít dobré maso.:-K přeji krásný den

Maruško, to vypadá naprosto famózně! <3 a přitom tak snadná příprava, že bych si na ten steak troufla i já :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, olej olivový, máslo, sůl hrubá, pepř, houby lišky, máslo, cibule šalotka, česnek, kmín celý, víno bílé, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo, petrželka

TopRecepty.cz

Hovězí steak s liškami na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRY4Y