Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit tepelnou úpravu. Pak si ji vychutnáte s plnou parádou.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,70 g |
Tuky | 118,67 g |
Vláknina | 11,59 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
Moje poznámka
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 4 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Suroviny:
maso,
slanina uzená,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
vývar hovězí,
citron,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
rozmarýn
Komentáře (3)