Kořeněné podmáslové kaiserky
Podmáslové kaiserky jsou vlastně jen klasickým pečivem s trochou sýra v těstě do doby, než sáhneme po koření. Kmín raženky lehce provoní, mletý pepř s paprikou dodá chuť, a pokud nepečete pro děti a použijete i chilli, mohou být raženky příjemně pikantní přílohou klidně ke grilovanému masu.
Suroviny pro 16 kusů
16kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 075 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 18,41 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 392,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné podmáslové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Mk
Moje poznámka
Kořeněné podmáslové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Mk
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 21 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 48 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
voda,
podmáslí,
sádlo,
sýr nastrouhaný,
sůl,
cukr,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
kmín celý
Komentáře (5)