Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Candát patří mezi ryby, které se vyskytují i na našem území. Jeho maso je jemné a s příjemnou vůní. Příprava tohoto pokrmu je snadná a rychlá. Kořeněné filety jen zlehka osmahneme a podáváme s restovanou směsí zeleniny připravené nejprve na páře.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 22,66 g |
| Vláknina | 8,26 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 24,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Moje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 minutou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
zázvor,
česnek,
škrob kukuřičný,
ghee,
mrkev,
květák,
brokolice,
pórek
Komentáře (3)