Španělské gazpacho
Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou. Polévka je osvěžující a poslouží jako velmi lehký hlavní chod nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 31,83 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Moje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 6 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 6 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 5 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 8 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 8 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 9 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 9 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 9 hodinami
Suroviny:
rajče,
paprika,
okurka salátová,
cibule šalotka,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
bazalka čerstvá,
bageta,
pesto bazalkové,
okurka salátová
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.