Španělské gazpacho
Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou. Polévka je osvěžující a poslouží jako velmi lehký hlavní chod nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 31,83 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Moje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 4 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 6 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 10 hodinami
Suroviny:
rajče,
paprika,
okurka salátová,
cibule šalotka,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
bazalka čerstvá,
bageta,
pesto bazalkové,
okurka salátová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.