Kefírové palačinky s tvarohem a ostružinovou omáčkou
Palačinky jsou díky dobré chuti a snadné přípravě velmi oblíbené. Skvělé jsou například s tvarohem a svěží sladkokyselou ostružinovou omáčkou. Do těsta navíc přidáme místo mléka kefír.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,44 g |
| Tuky | 39,98 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 862 mg |
| Sodík | 963 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 309,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírové palačinky s tvarohem a ostružinovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Www
Moje poznámka
Kefírové palačinky s tvarohem a ostružinovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Www
Nejnovější recepty
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 minutami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 2 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 5 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 8 minutami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 22 minutami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 31 minutami
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 1 hodinou
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Domácí langoše
Jan Nemec před 2 hodinami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 2 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
kefír,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
esence vanilková,
mléko,
olej,
sůl,
tvaroh,
cukr,
ostružiny,
cukr,
škrob bramborový
Komentáře (2)