Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Králičí karbanátky se sýrem jsou výbornou volbou pro všechny, kdo hledají zdravou a chutnou alternativu k běžným masovým pokrmům. Tento recept, speciálně přizpůsobený pro diabetiky, spojuje jemnost králičího masa s bohatou chutí sýra, čímž vytváří vyvážené a nízkokalorické jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 761 kJ / 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,62 g |
Tuky | 41,69 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G69V3
Moje poznámka
Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G69V3
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 20 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 21 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 8 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 9 hodinami
Suroviny:
maso králičí,
sýr gouda,
vejce,
olej olivový,
vejce,
listy salátové,
rajče,
okurka salátová,
kapie
Komentáře (3)