Zvěřinové ragú
Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně propojí. Ragú podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 832 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,46 g |
Tuky | 58,92 g |
Vláknina | 22,57 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 328,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnyW
Moje poznámka
Zvěřinové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnyW
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 15 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 36 minutami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 8 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 8 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 8 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 11 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 12 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 13 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 13 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 14 hodinami
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
mrkev,
slanina uzená,
česnek,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
těstoviny,
olej,
smetana,
petrželka,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.