Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Krkovice je šťavnatá, má výraznou chuť a řadí se mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Plátky masa tak můžeme jednoduše doplnit paprikou a lehkou, byť výraznou omáčkou, ve které propojíme chutě medu, chilli a sójové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkV7B
Moje poznámka
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkV7B
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 27 minutami
Išlské dortíčky
dra.carol před 1 hodinou
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 1 hodinou
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 8 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 11 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 13 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 13 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pasta rajčatová,
med,
omáčka sojová,
chilli,
vývar hovězí,
petrželka
Komentáře (1)