Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása trochu jinak

Vinnou klobásu si dopřáváme k štědrovečerní večeři a povětšinou smaženou. Vyzkoušejte ji však připravit trochu jinak, pečenou na lůžku ze zelí, brambor a jablek. Netradiční kombinace vás překvapí svojí chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

18. 9. 2009 14:22

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 804 kJ / 1 865 kcal
Bílkoviny66,58 g
Tuky131,19 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 6,30 g
Sůl15,50 g
Sacharidy92,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se Pošli recept, upravila podle svého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 12. 2011 21:07

Jikotka: :-)) Jirinko, tohle vypada fakt moc dobre, vinnou klobasku mame radi na vsechny zpusoby...ukladam, vyzkousim :yes:
(Kdyz jsem tuhle klobasku ochutnala poprve, nenadchla me :-) )

Jikotka Jikotka

20. 9. 2009 18:07

Václave,brambory jsou syrové,nahrubo nastrouhané :-):-*

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

20. 9. 2009 08:20

Jiřinko - Jikotko. Asi mám delší vedení a nevím, zda jsem to pochopil dobře s těmi brambory. Jsou li oloupané, tedy vařené ANO ?? nebo ošrábané tedy syrové ?? Chci to v týdnu udělat a nechci to zprznit !! Moc se mi to líbí a dávám+bodík. Václav

pipre pipre

18. 9. 2009 21:12

Jej, to vypadá dobře! :-*:yes:7.

Jikotka Jikotka

18. 9. 2009 19:16

Děvčata díky,nám to moc chutnalo,jenom jsme se nemohli s mužem shodnout na tom po čem je to víc chuťové.Muž cítil víc zelí,já zase jablko....dejte vědět až to nškdy uvaříte.:-O:-D

maris maris

18. 9. 2009 18:19

Jiřinko, u nás je vinná klobása moc oblíbená, tak určitě vyzkouším a Ty máš bodík :yes::-)

Paprika Paprika

18. 9. 2009 18:01

Jiřinko - jídla z jednoho pekáče jsou vždy fajn a tento tvůj receptík je prostě SUPER :yes::yes::yes: +;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2009 18:00

Jiřko, jejda, to musí být dobrota! Viděla jsem to v těch receptech.:-p:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

18. 9. 2009 17:05

To musí být dobrůtka...:-p Díky za recept, okamžitě ukládám :yes:.

tejaja tejaja

18. 9. 2009 16:35

:yes:Jiřinka, to je super úprava klobások :yes: Všetko v jednom, bodííík;-)

mirca75 mirca75

18. 9. 2009 14:37

Jiřinko:-)ty dráždíš mé chuťové buňky:-p:-D.Máš to moc pěkné a určitě i hóóódně jedlé:-p:-p.Ukládám a 100% zkusím-vždyť jsou tam samé dobré věci;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak upravit vinnou klobásu bílá vinná klobása recepty vinná klobása v troubě vinná klobása uprava vinne klobasy vinné klobásy vinná klobása se zelím vinná klobása recept vinná klobása příprava vinná klobása recepty recepty z vinné klobásy bílá klobása recepty s vinnou klobásou vinná klobása úprava vinná klobása na zelí uprava vinne klobasy recept uprava vinnych klobas recept na vinnou klobasu recept vinná klobása recepty na úpravu vinné klobásy

Suroviny: klobása vinná, cibule, brambory, zelí kysané, jablko, sůl, pepř mletý, kmín celý, sádlo

TopRecepty.cz

Vinná klobása trochu jinak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R3R