Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněné citronové kuře

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2009 15:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- včerejší Babicovy dobroty. Ingredience jsem malinko pozměnila

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

18. 11. 2009 14:40

Citronová šťáva maso úžasně zjemní :yes:

olina16

17. 11. 2009 11:46

Já osobně mám jeden recept na kuře, kam se přidává citron a je to vynikající. Pár kapek citronu dokáže udělat s jídlem divy. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2009 22:21

Děkuji;-)

dzungila

4. 10. 2009 22:15

Jani, ať už tenhle recept pustil do světa Babica, či kdosi jiný před pěti lety, anebo před rokem a půl, já dávám bod tobě.:yes: Babicu sice nesleduju, ale je možné, že kdybych tento díl viděla, budu se citrónovým kuřetem inspirovat už pro koření, které v něm je.:-)

mirca75 mirca75

4. 10. 2009 20:46

Vůbec nevím co se tu řeší:-O,recept je tu dán i s pěknými fotečkami a jestli je jeho autorem jakýsi Babica,nebo Božetěch z Horní Dolní je snad úplně jedno;-).Důležité je,že je jídlo chutné a dobře vypadající.Alenaa:-)mě to z vaší strany přijde jen jako reakce proti němu(Babicovi) a ne proti receptu;-).Koření ať si dá každý dle chuti,nebo dispozic a všichni budou spokojení,ne?A s tím psaním názoru-myslím že se tu přímo proti vám nikdo neohradil,jen každý připsal ten svůj názor;-).

spagetka spagetka

4. 10. 2009 20:31

alenaaa - moje poslední připomínka - takže kdo nesouhlasí s tvým komentářem je prostě špatný. Protože jsi KALKULANTKA, rozumiš všemu a Tudíž jen ty máš správné komentáře a ostatní musí tebou souhlasit.:-//:-// Zajímavá logika. Jen na okraj, nikdy Babica neřekl, že to jsou JEHO RECEPTY!!!!!( a nejsem jeho příznivkyně!!!)
Ale dál už se nevyjadřuju.

alenaaa alenaaa

4. 10. 2009 20:09

Já jsem z oboru, i když ne profi kuchařka, ale kalkulantka, MUSÍM vědět, co se k sobě hodí a co ne, za to jsem placená, a to, co provádí s jídly Babica, je normální hnus a deklasování kuchařského umění! Machr je Pohlreich, to řekne každý pořádný kuchař. Škoda, že se sem nesmí psát pravda, ani svůj názor, honem všichni protestují. A recept na Dámu? Proč bych ho tam nedala, když napíši zdroj původu? Tymián - to suché koření je naprosto jiné chuti, než čerstvý, dokud jsem nevyzkoušela, nevěřila jsem, dříve jsem ho nikam nepoužívala, od doby, co mám svůj čerstvý, dělám s ním i jiná jídla.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2009 19:15

Děkuji za bodíky:-)

vybusna vybusna

4. 10. 2009 19:13

citronova stava je dominantna v greckej kuchyni a mne grecka kuchyna velmi chuti..paradaxone okrem narodneho jedla gyrosu a narodneho pitia ouza;-), viem ako toto jedlo chuti, ci to varil ten, ci pred 10 rokmi onen, ci teraz jana r. .. a preto davam +

Teta Lena

4. 10. 2009 19:08

Včera mě to taky zaujalo.Taky si z receptů tady vyberu a když mi nějaké koření nesedí nebo ho nemám použiju oblíbené a o tom to je přece.Improvizace není na škodu.Jani posílám bodík.:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2009 18:43

A máš pravdu, Jano, já jsem ochutnala jen šťávu, ale doma se olizovali.;-)

pipre pipre

4. 10. 2009 18:11

Také si myslím, že každý volí koření, které mu chutná. Je pravda, že co chutná jednomu, nemusí chutnat druhému. Já četla podobný recept a zese s jiným kořením, než uvádí alenaaa..byl doplněný oregánem. Jak sama alenaa přiznala, četla ho někde před pěti lety a vložila ho na Dámu před rokem a půl a také ji nikdo nepodezírá, že vykrádala recept. Málokdo z nás tu má opravdu svůj vlastní recept a většina podobných se liší právě v koření, které kdo má rád, v gramáži přísad nebo doplněním nějaké ingredience. A o tom to tu je, vyzkoušet i vlastní chuťový doplněk a pokud mi to chutná, podělit se o to s jinými, ať posoudí sami. Já osobně bych tu nevložila recept( a věřím, že ani Jana), který by mi nechutnal.

Colombo65 Colombo65

4. 10. 2009 18:05

Komentáře se mění v diskusi typu: " nemám rád šmouly " jen tak dál je moc pěkné pozorovat jak do sebe ženský tepou. Jo a koření je na tom světě tolik,aby si každej vybral dle svého gusta. Zdarec womanky:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

spagetka spagetka

4. 10. 2009 17:36

Já si taky myslím, že je jedno, kdo ten recept dal a každý máme jiné koření v oblibě. Byla by to dost nuda dávat jedno a totéž koření. Tymián, provensálské i majoránku miluju, manžel odmítá provensálské ... stačí udělat kompromis ;-);-) a určitě nebudu vnucovat nikomu, co je správná směs koření a co ne :-) A když je někdo prodavač, tak musí být nutně špatný kuchař????:-O:-O:-O - tím myslím, že autorka zdůraznila ne Babicu, ale povolání :-(:-(

mirindat

4. 10. 2009 17:33

až na to kořeni super ale každemu chutna něco jineho :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: citronové kuře pohlreich recepty citronové kuře-babicovy dobroty babicovo kuře babicovo dobroty kuře na citronu pohlreich kuchařka citronové kuře podle pohlreicha recepty pohlreich kuře na citrónu pohlreich kuře pohlreich citronové kuře recept citrónové kuře babica recept na citronové kuře babicovo recepty pohlreich kuře kuchařka pohlreich tymián citronový babicovy dobroty kure na citronu babicovy dobroty citronové kuře

Suroviny: kuře, koření provensálské, citron, majoránka, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Kořeněné citronové kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5zr