Slaninovo-kukuřičné špízy
Slaninovo-kukuřičné špízy jsou vynikající volbou pro každé grilování, spojující sladkost kukuřice s křupavostí a bohatou chutí slaniny. Kombinace šťavnatých kukuřičných zrn s vůní uzené slaniny potěší každého milovníka grilování.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 103 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,17 g |
Tuky | 210,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 2,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo-kukuřičné špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Mw
Moje poznámka
Slaninovo-kukuřičné špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Mw
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 6 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 20 minutami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 1 hodinou
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 16 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 16 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 17 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 18 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 18 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 19 hodinami
Tématické fráze:
kukurice vcelku recept,
špízy recept,
špízy,
špízy ze slaniny,
kukuřice vařená linie
Suroviny:
kukuřice,
slanina anglická vcelku,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
sůl,
máslo
Komentáře (5)