Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

28. 10. 2009 11:37

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 635 kJ / 1 586 kcal
Bílkoviny211,56 g
Tuky77,50 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 895 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy10,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česnek dáváme na topinky. Pokud máte rádi ostré, přidejte lehce chilli omáčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KROKODÝL

20. 4. 2012 13:49

Pro všechny,kteří zde hovoří o tasemnici:tasemnici z hovězího masa v podstatě nelze chytit.S vepřovým je to horší,protože čuník je mezihostitel.Přesto tatarák z vepřového jedli a nabízeli běžně v bývalé NDR pod názvem Schwarze Peter a místně dokonce (v Berlíně v hospodách kolem Alexander platzu) Klekipetra.:-*

terka35454321

11. 3. 2012 18:45

:yes::-)doufam,ze to bude dobre...tak to zkusim;-)5

slimak

2. 3. 2012 20:12

Gabina_I

22. 1. 2012 10:40

denis:včera sme zrovna tuto lahůdku měli!!! :yes::yes::yes:

Gabina_I

22. 1. 2012 10:39

honza:odležený tatarák do druhého dne je zoxidovaný a je sice zaleželý ale to my už děláme karbanátky pokud zbyde... nejlepší je čerstvý.. bílek se tam nedává!!!!!

BILKOVAI BILKOVAI

21. 1. 2012 17:10

:-*:yes:...+1

denis

21. 1. 2012 16:49

:-((:no:

honza

11. 12. 2011 19:13

zapomel jsem vejce,davam s bilkem:-D

honza

11. 12. 2011 19:09

tatarak delam z falesny svicky,cibuli semelu s masem-důlezite,melu take mensi okurku nakladačku,sul, pepr,kari-důlezite sl.papriku,horcici,kečup,worcester,lzici oliv oleje,dle chuti tabasco.necham odlezet do druheho dne!pak to ma grady.chce to tak hodku pred konzumaci vyndat z led.a promichat.;-)

r.prokopec

1. 12. 2011 18:25

moc jsi mi pomohla děkuji Roman

Gabina_I

30. 11. 2011 22:19

roman prokopec: už sem to našla... www.holecekasyn.eu/

Gabina_I

30. 11. 2011 22:18

roman prokopec: jéje... to je nějaká firma, co dodává vybavení do restaurací, kuchyní atd... mají e-shop..já mám odkaz v jiným noťasu,který už nepoužívám :-/:-/.

roman prokopec

30. 11. 2011 19:14

prosim muzes mi poradit kde muzu koupit ten tac na tatarak rad bych si ho koupil r.prokopec@seznam.czdekuji

Petr

17. 11. 2011 13:55

proti tasemnicím a svalovci : říká se, že když dáme maso nejprve do mrazáku, zbavíme ho parazitů. Mráz prý parazity zabije. Na rozdíl od bakterií.

werasa

29. 10. 2011 17:12

je to dobré, ale vipadá to divné:yes: :-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarák recept tatarák příprava tataráku recept na tatarák tatarák pohlreich tatarák recept pohlreich recept tatarak tatarák z mleteho masa příprava tataráku recept příprava tatarského bifteku tatarak z prave svickove recept recepty tatarák jak udelat tatarak jak se dělá tatarák tatarak priprava tatarský tatrský biftek jak připravit tatarák recepty na tatarak biftek recept

Suroviny: svíčková hovězí, olej, žloutek, cibule bílá, hořčice, kečup sladký, pepř bílý, sůl, topinka, olej, topinka

TopRecepty.cz

Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OMMg