Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 718 kJ / 2 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,65 g |
Tuky | 22,15 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 438,82 g |
Postup přípravy
Chlebík je lehký, není "bílý" a výrazně voní.
Zveřejněno 2. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Moje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 33 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
pivní chleba,
chleba recept,
recept na chleba,
pivní chléb,
recepty chleba,
recepty na chleba,
recept na pivní chleba,
pečení chleba,
chleba,
pivní recepty,
domácí chleba,
recepty na domaci chleba,
recept chleba,
pivni kuchařka,
domácí pívní chleba,
pivní chleba recept,
domaci pekarna pivni chleb,
peceni chlaba,
domaci chleba s pivem,
pivní chleb z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (51)
Ale jedno je fakt, vyskúšala som od teba veľa vecí, zatiaľ ani jedna nebola nevydarená, alebo že by nechutilo!
Děvčátko je naše teď už téměř pětiletá neteř
Jen u nás, pokud by chleba nechutnal, rozhodně by neletěl do koše, ale podarovali bychom s ním něčí slepice. Jídlem neplýtváme.
Mám ale prosbu. Drahé polovičce víc chutná chleba obyčejný kupovaný - právě pro to, že je hutnější a nakyslejší. Moc druhů jsem zatím nevyzkoušela - může mi někdo prosím poradit receptem nebo odkazem? Všude se často právě píše ....chlebík je lehounký nadýchaný... a to není právě asi ono. Moc děkuju.
Jiřinko, fotky jsou
Spagi, jestli chceš chlebík dělat v troubě (pochopila jsem dobře, že pečku nemáš ?), na to má příliš řídké těsto, budeš muset dosypávat...a chleba už nebude tak lehký a kyprý. Co kdybys ho upekla v nějaké vymazané formě?