Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyklopovo oko

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 11. 2009 13:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 391 kJ / 333 kcal
Bílkoviny27,34 g
Tuky23,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy2,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Hrníčkové recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kaja

2. 6. 2016 22:22

zizala: souhlas.Tahle hmota v dnešních konzervách,která se ani nedá opéct,protože se rozpadne, se nedá konzumovat.O chuti ani nemluvě!:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2015 22:15

Inka1:;-)

Inka1 Inka1

23. 5. 2015 21:42

:-D Tak tohle znám z dovolených pod stanem. Jako malá , tenkrát ty konzervy byly tak nějak lepší. :-D byla to Mńamka :-p Dnes bych asi na tu odvahu neměla .:-// Ale díky za připomenutí . Zkusím z domácí sekanou :yes:

Lucia Lucia

24. 11. 2009 19:11

Tak dnes jsem to udělala a je to MŇAMKA!!!!!!

dzungila

12. 11. 2009 01:20

Jani, tak tohle nám mamča dělávala, když jsme byly děti a strááášně nám to chutnalo!:-p Je fakt, že jinak chutnaly i ty konzervy, které byly dřív... Ještě jsem si vzpomněla, že to občas dělávala z kupované sekané. Tuším, že se jmenuje domácí a dneska jí taky prodávají. Tobě bodík za připomínku a za krásné fotky!:yes:

Jenda1 Jenda1

10. 11. 2009 23:22

Jani, zajímavý veselý talíř, jenže kde sehnat ten voňavý lančmít:-p:-p, který znám z mládí:-? Posílám osmý bodík.
:-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2009 20:10

Hanule, já tomu, co píšeš říkám pštrosí vejce, taky dobré;-)

Hanule

10. 11. 2009 19:28

Podobné mi vařila babička, když jsem byla malá, jen místo lunchmeatu používala sekanou, do té balila celá natvrdo vařená vajíčka, obalovala to v trojobalu a říkala tomu Sandokanovy oči :-)) Za vzpomínku dávám bodík :yes: ;-)

Ivusa Ivusa

10. 11. 2009 19:04

Jani ,paráda,vypadá to tak exkluzivně, že jsem si původně myslela ,že je to nějaký steak.Sobotní oběd je vyřešen.díky.A ty brambory skvělý nápad,miluju libeček ,jak ho mám dávám jej skoro všude.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2009 18:11

Díky, jo, když je člověk po flámu, je to aspoň hned:-!:-)):-D

pipre pipre

10. 11. 2009 15:48

:-p:yes:+5.

zizala zizala (moderátorka)

10. 11. 2009 15:13

Zkoušela jsem to kdysi i z doma upečený sekaný, taky to bylo dobrý. Moniko, s tím nic nenadělám, nemládnu ;-)

monikaK

10. 11. 2009 15:04

mňam.ta připomínka o mládí od zizaly sedí;-)

Bibinka Bibinka

10. 11. 2009 14:59

A jéje, kdysi jsem to dělávala, tak jsi mi to Jani připomněla a máš to pěkný, i ty brambůrky;-)Dávám ti boďana:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2009 14:47

Jaruš, máš recht, máš recht:-)):-D. Teď to za moc nestojí, ale dalo by se to určitě vytvořit i z gothaje;-). Taky se pokazil, ale tady v jednom malém obchůdku je moc dobrý;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sandokanovy oči domácí lanšmít domaci lansmit recept kiklopovo oko flam steak kyklopovo oko jídlo domaci lunchmeat lunchmeat recept domácí lunchmeat recept jidlo kyklopovo oko recepty z lanšmitu kykoopovo oko recept lunchmeat v trojobalu domácí lanšmít recepty lunchmeat večeře top recepty lunchmeat do trouby pokrm z lunchmeatu pokrmy s lansmitu kiklopovo oko recepty pokrmy z lanšmitu

Suroviny: luncheon meat konzerva, olej, vejce, sůl, chilli

TopRecepty.cz

Kyklopovo oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8YB